Over Abeos

Nieuwe naam, nieuwe kansen!

Onder de naam AB Oost zijn wij al 55 jaar dé partner in flexwerk voor bedrijven in de Agri- & Foodsector en aanpalende sectoren als Logistiek, Techniek, Industrie en Grond-/Weg- & Waterbouw in Oost Nederland. Nu is het moment gekomen dat we ook de rest van Nederland kennis laten maken met onze dienstverlening en dat gaan wij voortaan doen onder de naam ABEOS.

AB refereert aan onze oorsprong in de agrarische bedrijfsverzorging. EOS staat voor de dageraad, als in een nieuw begin. Abeos koppelt deskundige en enthousiaste vakkrachten aan bedrijven die (tijdelijk) personeel zoeken. Dat doen we door onze kennis van de arbeidsmarkten, waarin we actief zijn te koppelen aan slimme ICT-oplossingen.

Nieuwe markten

Nieuwe markten als in nieuwe regio's waar we gaan ondernemen. Maar ook als in uitbreiding van onze activiteiten in de eerder genoemde aanpalende sectoren. Geworteld in de Agri & Food sector, maar met de blik gericht op de toekomst en sectoren als Groene Energie, Logistiek, FMCG en Grond-, Weg- en Waterbouw.

De beste manier om nieuwe markten met ons kennis te laten maken is door dit te doen met lokale ondernemers. Zij weten wat er bij hun in de regio speelt en weten welke bedrijven het meest gebaat zijn bij onze dienstverlening. Daarom hebben wij naast een nieuwe naam, samen met professionals van Koelewijn en Partners e.a., een nieuwe franchiseformule ontwikkeld. Daarover durven we te zeggen dat het de meest complete franchiseformule van de uitzendbranche is.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close